Tilstanden på et hjem

Syn og skøn behøver ikke at være af hele ens ejendom. Det kan være noget udvalgt, som man gerne vil have undersøgt, fordi man har en mistanke om, at der er noget i vejen. Der kan foretages syn og skøn af konstruktioner som for eksempel et tag, så man kan finde ud af, hvad tilstanden af spær, undertag og tegl er, og om der er noget, der skal udskiftes.download
Man kan også få foretage syn og skøn af VVS-installationer i sit hjem, herunder kloakker eller vandinstallationer, hvis man har behov for det.
Ved mistanke om fugtskader eller svampeangreb i dele af en bygning, kan syn og skøn også være vejen at gå.
For en syn- og skønsmand er altid uvildig og vil derfor altid give en korrekt fremlæggelse af det, som bliver kigget på. Det betyder, at man får et reelt billede af tilstanden, hvor man kan være sikker på, at der ikke bliver pyntet eller trukket fra. Derfra kan man så vælge, om man vil hyre en håndværker eller ej til at udbedre de skader, som måtte findes.
Ved et huskøb er tilstandsrapporten også god at få udleveret. På den måde kan man på forhånd se, om der er fejl og mangler ved ejendommen. Det kan være helt små ting som en klinke i køkkenet, som er revnet, men det kan jo desværre også være, at det er noget mere alvorligt som vandskader eller et tag, som skal skiftes.
I tilstandsrapporter nu om dage skal der også være et elsyn, så man kan være sikker på, at elinstallationerne er fuldt lovlige og fungerer, helt som de skal.
Sidst men ikke mindst kan man med en ejerskifteforsikring sikre sig, at der vil blive dækket mange ting ved ejendommen i en periode på 10 år. Her kan man også forsikre skjulte rør, hvilket kan være en stor fordel, hvis uheldet er ude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *